Jong UMC Utrecht

Jong UMC Utrecht gaat rennen voor Keppies
van totaal € 1.750 (53%)

Jong UMC Utrecht in actie


Jong UMC Utrecht (een netwerk & denktankplatform die jong van geest professionals in het UMC Utrecht samenbrengt op innovatieve wijze de zorg te verbeteren en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren) gaat zondag 2 oktober 2022 meedoen aan de Singelloop Utrecht. We willen ons inzetten voor de afdeling hematologie in het UMC Utrecht om minimaal een jaar lang patienten met chemotherapie en stamceltransplantaties een keppie te kunnen aanbieden.


Op de afdeling hematologie van het UMC Utrecht worden patienten behandeld met chemotherapie en stamceltransplantaties. Eén van de bijwerkingen hiervan is dat zij hun haar verliezen. Verlies van lichaamswarmte en het gebrek aan bescherming van de gevoelige hoofdhuid zijn voor veel kaal geworden patiënten een probleem. Men kan het daardoor koud hebben, zich oncomfortabel voelen en slecht slapen, ook gezien de airco’s die boven het bed hangen.

 

Slaapmuts Keppie

Keppie is een slaapmuts die door ex-leukemiepatiënte Annemieke van Lubeek speciaal is ontwikkeld voor mensen die hun haar verloren hebben door chemotherapie en op zoek zijn naar een zachte en comfortabele oplossing om hun natuurlijke warmte vast te houden en hun gevoelige hoofdhuid te beschermen.

 

Help jij ook mee?

Om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen gaan wij meedoen met de Singelloop Utrecht (5 of 10 km), maar wij hebben ook jouw hulp nodig.
Als veel mensen een klein steentje bijdragen denken wij dat dit moet lukken! Help je ook mee?

  • Doe een donatie: iedere donatie, groot of klein, is zeer welkom.
  • Start een eigen actiepagina en loop ook mee

 

 

Bekijk alle
21-10-2022 | 09:24
20-10-2022 | 08:38
10-10-2022 | 07:26 Een prachtige actie van Jong UMC Utrecht & senior- oncologie verpleegkundige Lian Schoonhoven Je inzetten tijdens de Singelloop van Utrecht voor de hematologische patiënt met als doel het kunnen kopen en aanbieden van Keppies? dat verdient mijn donatie..
06-10-2022 | 19:13
06-10-2022 | 15:59